Team Make-A-Wish

Make-A-Wish te gast tijdens Singelloop

Afgelopen zondag had de Kloostertaveerne een grote groep lopers van team Make-A-Wish te gast tijdens de 30e editie van de Bredase Singelloop. Wij verzorgden met plezier de hapjes en drankjes zodat de renners zich konden richten op hun sportieve prestatie. Met de deelname werd geld opgehaald voor Make-A-Wish Nederland.

De Singelloop is hét jaarlijkse sportevenement in de Bredase binnenstad. Make-A-Wish Nederland maakte deze jubileumeditie onvergetelijk! Om nóg meer wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen, lieten deelnemers zich door zo veel mogelijk vrienden, familie en bedrijven sponsoren.

Team Make-A-Wish haalde uiteindelijk zo’n 12.000 euro op voor het goede doel. Van harte gefeliciteerd – en tot volgend jaar?